Yenice Kalecik İlkokulu

Telefon : Müdür İsrafil YAVUZ 505 930 45 83
WEB https://yenicekalecik.meb.k12.tr
Adres : YENİCE MAH. BAĞYANI KÜME EVLERİ ILK OKUL VE ORTA OKUL SİTESİ YENICE KALECIK BLOK NO 47 HALİLİYE / ŞANLIURFA
VİZYON : Öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre yetiştirmek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C Anayasasına ve Türk demokrasisinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme bilincini ve yeteneğini kazandırılabilmesi sağlamak. Öğrencinin araç ve gereç kullanması yoluyla, sistemli düşünmesini ve yöntemli çalışma alışkanlıklarını kazanmasını, zevk, ölçü ve anlayışının geliştirmesini, hayal ve yaratıcılık gücünün artırılmasını sağlamak ve mesleki ilgi ve yeteneklerini açıklık kazanmasını sağlama, gelecekteki mesleğini seçmesini kolaylaştırmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermek.
BAŞARILAR :

Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : Merkezi Isıtma Sistemi(Hava Kaynaklı Isı Pompaları)
Servis : Yeni okul binasıyla beraber öğretmen servisi de faaliyete geçmiştir. Ulaşım şehir merkezinden kalkan servis aracı ile sağlanmaktadır.
Ulaşım : Ulaşım servis ile sağlanmaktadır Yol tamamen asfalttır.
Yerleşim Yeri : Köyümüz yaklaşık 100 hanelidir. Tarım ve hayvancılık yapılmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 30 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :